SALG AV FERDIG STRIKK

FLERE PRODUKTER KOMMER FORTLØPENDE

Her kan du kjøpe et utvalg av plagg fra tusenogenmaske sine design. Plaggene er kun brukt til fotoshoot og fremstår som nye

KJØP HER

Les igjennom punktene nedenfor før du bestiller.

1. Husk å fyll ut mailen din korrekt. Blir denne feil og du ikke får noen ordre bekreftelse, ta kontakt på mail: post@tusenogenmaske.no med ditt navn og adresse så jeg finner deg i listene.

2. Når du gjør en bestilling er du selv ansvarlig for å legge inn rett størrelse samt å ha sett over målene på produktet du bestiller..

3. Du er selv ansvarlig for å lese deg opp hvordan plagget skal vaskes og stelles. Angående nupper på plag, er dette individuelt fra person til person. 

4. Bestillingen blir sendt innen 2 virkedager

5. Det er i utgangspunktet ingen angrefrist eller retur av plagg i denne kategorien. En bestilling er bindene når den er betalt. Overholder ikke tusenogenmaske sine forpliktelser eller produktet ikke ser ut som på bildet (gjelder ikke farge da du selv er forpliktet til å sjekke ut dette om du er i tvil) kan du returnere varen og få pengene tilbake. Kjøper er selv ansvarlig for å betale porto for retur.