OM OSS

Tusenogenmaske.no er en nettbutikk som selger digitale strikke og hekle oppskrifter til baby, barn og voksen. Det har etter hvert blitt et stort bibliotek med masse oppskrifter med årene.

Tusenogenmaske sine oppskrifter er kun for privat bruk og skal på ingen måte videreselges, deles eller kopieres.

NB! Det er viktig og merke seg at ALLE oppskrifter og E-hefter KUN selges digitalt, det vil si som en nedlastbar PDF-fil. Du vil ikke motta noen oppskrifter/E-hefter i post på papir. 

Tusenogenmaske samarbeider med House Of Yarn og hadde den gleden av å utgi heftet "JULEFEST SPESIAL"  i 2019. I heftet finner du bla den populære "HJERTE OG STJERNE GENSEREN". Klikk HER og du kommer til alle oppskriftene i heftet, oppskriftene er gratis. Det selges pr Mai 2022 garnpakker til utvalgte oppskrifter hos House Of Yarn, disse finner du HER

I 2017 og 2018 ga vi ut  Eventyrlig strikk i samarbeid med STORY HOUSE EGMONT. Flere av oppskriftene kan du kjøpe i nettbutikken enkeltvis eller som E-hefter . Det har blitt publisert mange oppskrifter fra Tusenogenmaske i ukebladet Familien og deres spesialhefter de siste årene. Disse oppskriftene vil du og finne i nettbutikken.

Har du spørsmål ang oppskrifter, sjekk gjerne rettelser først.

Jeg ønsker deg en hyggelig uke med masse god strikking. 

Monica.