VILKÅR OG BETINGELSER

Tusenogenmaske Design
er en nettbutikk som selger digitale strikkeoppskrifter i PDF- format.

 

1. PARTENE
Selger er tusenogenmaske - 925949493 og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

2. PRIS
Den oppgitte prisen for varen og tjenesten er den totale prisen kjøper skal betale. (Alle priser oppgitt i nettbutikken er oppført i Norske kroner (NOK) og norske satser mva er inkludert i prisen). Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader.

3. AVTALEINNGÅELSE
Avtalen er bindene for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Unntak er om det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken.

4. BETALINGEN
Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunktet den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Selgeren godtar betaling med Vipps, Pay Pal og Stripe (Visa).

5. LEVERING
Leveringen er skjedd når kjøperen har mottatt PDF- filen(e) med oppskriften(e).  Etter endt betaling vil det komme opp en boks/link med "down load", kjøperen må trykke på boksen/linken, deretter last ned og lagre oppskriften på sin enhet. Kjøperen må selv kjenne til hvor oppskriften(e) lagrer seg på enheten. Kjøperen får også tilsendt en mail med nedlastnings-link til den mailadressen kjøperen oppga ved bestillingen 
NB! Det er viktig at kjøperen skriver inn korrekt mailadresse i bestillingen. Bestillingen til kjøperen kan forsinkes pga manglende software oppdateringer, manglende diskplass på enheten til kjøperen, eller kjøperen har skrevet feil e-post adresse i bestillingen. Får ikke kjøperen tilsendt link eller mail med link til nedlastning, kan kjøperen sende en epost til: post@tusenogenmaske.no Kjøperen må legge ved bestillingens ""innhold, ordre-nr om mottatt bestillingsbekreftelse samt e post adressen kjøperen brukte ved bestillingen.

6. ANGRERETT                                                              Det er ingen angrerett ved kjøp av digitale filer. 
7. MANGEL VED VAREN
Dersom det foreligger feil/mangel i varen, og denne oppdages innen rimelig tid (her regnes 3 mnd etter kjøpe som rimelig tid) bes kjøperen om å kontakte selgeren skriftlig for å gjøre feilen/mangelen kjent. Selgeren skal da rette opp evt feil, og levere ny oppdatert oppskrift til kjøperen.
NB! Det anses ikke som feil om kjøperen har kjøpt oppskrift i feil språk. Kjøperen selv er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven før gjennomført kjøp.
VIKTIG: Selgeren har ingen mulighet til å sende ut oppskrifter på papir via post.