BESTILL STRIKKING

FLERE PRODUKTER KOMMER FORTLØPENDE

Her kan du bestille et utvalg av strikking fra tusenogenmaske sine design. Bestill i god tid da det er en estimert leveringstid på 4-6 uker. Ønsker du å bestille plagg til jul må dette gjøres før 1. September for at bestillingen din rekker frem i tide. Alle plagg er håndstrikket i Norge i kvalitetsgarn.

BESTILL HER

Les igjennom punktene nedenfor før du bestiller.

1. Husk å fyll ut mailen din korrekt. Blir denne feil og du ikke får noen ordre bekreftelse, ta kontakt på mail: post@tusenogenmaske.no med ditt navn og adresse så jeg finner deg i listene.

2. Når du gjør en bestilling er du selv ansvarlig for å legge inn rett størrelse samt å ha sett over målene på produktet du bestiller.

3. Ønsker du andre farger en valgene, send en mail med ordre nr på din bestilling og fargevalget du ønsker. Tusenogenmaske er ikke ansvarlig om bildet av garn fargen fra andre aktører som selger garnet om dette ikke stemmer overens med kjøpers "ide" om hvordan fargen ser ut på bildet. Det kan være lurt å sjekke opp fargen i fysisk butikk før bestilling om du er usikker.

4. Det kan oppstå noe variasjon i lengde og bredde ved håndstrikk, men denne skal fra min side ikke utgjøre mer en max 2 cm på strikk til baby og barn og max 3 cm på strikk til voksen.

5. Du er selv ansvarlig for å lese deg opp hvordan plagget skal vaskes og stelles. Angående nupper på plag, er dette individuelt fra person til person. 

6. Leveringstid er 4-6 uker. I høysesonger feks mot jul kan denne variere. Det vil bli oppdatere i nettbutikken så fort som mulig om leveringstiden forandres. Ved sykdom kan det og bli noe avvik, dette vil du/dere få beskjed om fortløpende.

7. Det er i utgangspunktet ingen angrefrist eller retur av plagg i denne kategorien. En bestilling er bindene når den er betalt. Overholder ikke tusenogenmaske sine forpliktelser eller produktet ikke ser ut som på bildet (gjelder ikke farge da du selv er forpliktet til å sjekke ut dette om du er i tvil) kan du returnere varen og få pengene tilbake. Kjøper er selv ansvarlig for å betale porto.